Använd sökrutan eller välj kategori i scroll-listan.

Leksaker - LEGO - LEGO Architecture

Celebrate a monumental blend of architecture and sculpture with this LEGO®: Architecture 21042 The Statue of Liberty set. America&rsquo:s iconic symbol of freedom stands more than 305 feet above Liberty Island in New York harbor, welcoming seafarers from around the globe. This impressive LEGO interpretation faithfully reproduces the monument':s harmonious blend of sculpture and architecture with its intricately detailed shield-lined pedestal, brick detailing and columned balconies. The
1 st leksaker listade i kategorin.


Leksaker - LEGO - LEGO Batman Movie

Låt maten flyga med setet Egghead robotmatkrig, som innehåller Egghead-roboten med skivkanon som skjuter stekta ägg och snurrande visp, Såskungens såsiga knoppkanoner och 3 minifigurer. Innehåller 293 delar och passar för barn 7-14 år.
3 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO City

Hitta en cool artefakt i isen med polarutforskarteamet och bogsera ditt fynd till baslägret, med en snöskoter, avtagbart släp och isblock, plus 3 minifigurer och en hundfigur. Innehåller 70 delar. Passar barn mellan 5-12 år.
25 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Classic

Designad av byggare av alla åldrar i åtanke, kommer denna samling av LEGO-tegelstenar i 35 olika färger att uppmuntra uppbyggnadsspel och inspirera fantasi. Fönster, ögon och massor av hjul lägger till det roliga och erbjuder oändliga möjligheter till kreativ konstruktion och bilspel. Ett komplett tillägg till alla befintliga LEGO-kollektioner finns i en bekväm plastförvaringslåda och innehåller idéer för att få igång byggnaden.
7 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Constraction

Smuggla dig fram genom spännande äventyr med den rörliga, byggbara figuren Han Solo, med stort vapen med fjädermekanism och avtagbar strålpistol. Ta dig an galaxens skurkar med Han Solo! Greppa hans enorma strålvapen med fjädermekanism och den höftmonterade strålpistolen. Ställ honom sedan i stridsposition och gör klart för actionfylld strid!
2 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Creator

Servera sötsaker till minifigurerna med 3in1-setet Modular – Söta överraskningar, med ett mysigt konditori med takterrass och försäljningsstånd. Kan byggas om till ett poolhus eller hörnkafé. Innehåller 396 delar. Ålder 8-12 år.
6 st leksaker listade i kategorin.
Leksaker - LEGO - LEGO Disney Princess

Gör dig redo för strid med Disneys Mulan och hennes föl Khan vid familjens tempel, med snurrande träningsdocka, katapult med stenar, teceremoni och körsbärsträd. Innehåller 104 delar och passar för barn 5-12 år.
1 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO DUPLO

Detta set med extra LEGO® DUPLO® spårdelar innehåller stopp, växlar och korsningar, plus en röd actionkloss som får kompatibla DUPLO tåg att stanna på rälsen. Innehåller 23 delar och passar för barn 2-5 år.
19 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Elves

Skydda Elvendale med setet Emily och Nocturas uppgörelse, med ett laboratorium med kittel och en vagn med flaxande vingar. Innehåller 2 minidockor, byggbar vargfigur, 2 fladdermusfigurer och en spindelfigur. Innehåller 650 delar. Passar barn mellan 8-12 år.
2 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Friends

Bygg, bygg om och specialdesigna 2 coola gokartbilar i den kreativa bilverkstaden med snurrande golv, skjutdörr, kontor, höjbar verkstadsplattform och massor av specialdelar. Innehåller 413 delar. Passar barn mellan 6-12 år.
14 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Harry Potter

Hindra Grindelwald från att fly i vagnen! Innehåller 132 delar och passar barn i åldrarna 7-14 år.
2 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Ideas

Bygg Disneys TRON: Legacy med det hä:r LEGO®: Ideas setet, med 2 ljusmotorcyklar, 3 minifigurer och ett TRON nä:t fö:r att å:terskapa jaktscenen i filmen och Identity Disc-striden. Bygg, lek och visa upp det futuristiska LEGO®: Ideas setet 21314 TRON: Legacy frå:n Disney, med 2 ljusmotorcyklar som har varsitt minifigursä:te och genomskinligt fä:rgade ljusdelar, plus ett delbart TRON nä:t med fä:sten fö:rfordonen. Anvä:nd nä:tet som en ba
2 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Juniors

Tävla om den gyllene pokalen i Stephanies strandhus, med ett modulärt och lättbyggt 2-våningshus, 3 vattenskotrar, brasa, 3 minidockor och en hundfigur. Innehåller 215 delar. Passar barn mellan 4-7 år.
8 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Jurassic World

Göm dig för Velociraptorn med det här klassiska LEGO® setet med kontrollrum med låsbar dörr och ett köksskåp att gömma sig i, plus 4 minifigurer och en dinosauriefigur.

Scchhh ... en Velociraptor lurar utanför kontrollrummet! Ligg lågt och håll dig gömd för den luriga dinosaurien. Hjälp Alan Grant, Ellie Sattler, Lex Murphy och Tim Murphy att överlista Velociraptorn genom att gömma dig i köket för att undvika dess ondskefulla blick, spring sedan till kontrollrummet, starta om säkerhetss
6 st leksaker listade i kategorin.


Leksaker - LEGO - LEGO MINDSTORMS

LEGO - Mindstorms EV3 innehåller 601 delar. Passar för barn från 10 år.
1 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Minecraft

Följ med på LEGO® Minecraft™ Berggrundsäventyren med det här modulsetet med minifigurerna Steve och Alex, plus en grottspindel, zombie, Creeper™, fladdermus och 2 silverfiskfigurer. Innehåller 644 delar och passar barn från 8 år.
1 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Minifigures

12 LEGO® Unikitty™! figurer i begränsad upplaga som du kan bygga och leka med, återskapa favoritscener från tv-serien eller hitta på egna glada och färgglada berättelser! Kombinera med LEGO® Unikitty™! byggset för oändliga lekmöjligheter.Ålder: 5-12 år
1 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Ninjago

Ha massor av skoj med rollekar i NINJAGO®: City, en hö:gdetaljerad modell i 3 nivå:er som ä:r sammanlä:nkade med en glidande hiss. Nivå:1 innehå:ller den traditionella fiskmarknaden, ett hus, en bro ö:ver bä:cken och en fiskebå:t. Den andra nivå:n innehå:ller en modern klä:dbutik, serietidningsbutik, krabbrestaurang med &rdquo:krabbgrillningsfunktion&rdquo: och bankomat. Den vertikala staden avslutas med Lloyd Garmadon och Misakos l&aum
24 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Nyheter

Hä:r har du den efterfrå:gade Legotejpen som må:nga vä:ntat på:. :
Large har bredden på: 2 :knoppar och 2 meter lå:ng. Finns i 9 olika fä:rger och :det kan bli en ö:verraskning om vilken fä:rg just du få:r. :Tejpen ä:r superflexibel som gö:r att du kan :fä:sta den vart du vill, på: vä:ggar, tak, golv, runt hö:rn, :på: leksaker och mycket mer. Utö:ka den kreativa legovä:rlden m
3 st leksaker listade i kategorin.


Leksaker - LEGO - LEGO Speed Champions

Visa upp LEGO® Speed Champions versioner av bilarna Ferrari 250 GTO, 488 GTE och historiska 312 T4 med setet Ferrari ultimat garage, med verkstad/museum, racerbana och 7 minifigurer. Innehåller 841 delar och passar för barn 8-14 år.
1 st leksaker listade i kategorin.

Leksaker - LEGO - LEGO Star Wars

Bygg, lek och visa upp den ultimata LEGO® Star Wars Millennium Falcon med fantastiskt detaljerad exteriör, stor cockpit, detaljerad interiör, 7 500 delar och 2 besättningar!

Den ultimata LEGO® Star Wars Millennium Falcon har landat! Med 7 500 delar är Han Solos supersnabba corellianska skepp fullpackat med de coolaste detaljerna och de roligaste funktionerna. Förundras över det mycket detaljerade skrovet, sensorparabolen, de fyrpipiga laserkanonerna uppe och nere, de 7 stödbenen, den sä
14 st leksaker listade i kategorin.


Leksaker - LEGO - LEGO Super Heroes

Bygg Hulkbuster: Ultron Edition, med tryckluftsborrarm med slagfunktion och LEGO®: ljuskloss på: brö:stkorgen, och visa upp den på: plattformen med fä:stbara robotbyggarmar. Innehå:ller en minifigur. Bygg och visa upp den hä:r superhjä:lteleksaken &ndash: en mycket detaljeradLEGO®: klossversion av roboten Hulkbuster, med roterande ö:verkropp, rö:rliga fingrar, armar, ben och fö:tter och sjä:lvlysande delar. Vä:lj mellan 2 utbytbara v&au
9 st leksaker listade i kategorin.


Leksaker - LEGO - LEGO Technic

Bygg och upplev den här storslagna supersportbilen, med aerodynamisk kaross med aktiv bakvinge, fälgar med lågprofildäck och en detaljerad cockpit med rörlig växelspak. Hylla innovativ teknik och design från en av världens mest prestigefyllda biltillverkare med den storslagna modellen LEGO® Technic 42083 Bugatti Chiron.
9 st leksaker listade i kategorin.


Priserna är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms. Priserna är uppdaterade .

Historien om Lego

Legobitarna uppfanns 1949 av dansken Godtfred Kirk Christiansen och blev inte omedelbart en succé. Folk var nämligen lite skpetiska till leksaker av plast. Under 1955 började Lego sälja legobitar i byggsatser under namnet Lego System. Byggsatserna höll en skala på 1:87 och passade bra i många modelljärnvägsbyggen. Under 60-talet kom Lego-klossar, som kunde kompletteras med eldrivna motorer.Ett exempel är Lego-tåget med tillhörande räls, som introducerades 1966. Det skulle bli en av Lego mest framgångsrika produktserier och vidareutvecklade tåg tillverkas än idag. Tågen såldes även med batteridriven 4,5V motor, eller 12V motor, som drevs via en transformator. Under 90-talet hamnade Lego i en ekonomisk kris pga konkurrens från andra typer av leksaker. Under 2000-talet har Lego åter blivit lönsamt, de tillverkar byggsatser med figurer och scener från kända filmer och böcker som t.ex Harry Potter, Star Wars och Spiderman för att nämna några. Man har även satsat på TV- och dataspel med Lego-tema.

Lego

Lego Basic
Basic är det klassiska Lego i originalstorleken.
Lego Duplo
Duplo är Legobitar, som är dubbelt så stora som vanliga legobitar.
Duplo riktar sig till barn som är mellan två och sex år gamla.
Lego Quatro
Lego Quatro är dubbelt så stort som Duplo-bitarna, vilket innebär att Quatro-bit är hela fyra gånger större än en vanlig legobit. Quatro riktar sig till barn mellan ett och tre år.
Lego baby
Baby är Legobitar, som är ett dubbelt så stora som Quatro. Baby riktar sig till barn mellan 1 och 18 månader.


Lego Technic
Lego Technic, även kallat TeknikLego, är en serie legomoduler med mer teknisk inriktning. I Lego Technic finns bl.a. elektriska motorer, kugghjul och axlar. En stor majoritet av släppta Lego Technic-modeller är modeller av fordon, till exempel bilar, helikoptrar och båtar.
Lego Mindstorms
Mindstorms är en serie produkter med vilka man kan bygga sina egna robotar av Legobitar. Robotarna kan sedan programmeras.
Lego Bionicle.
Bionicle är en serie Lego-figurer som är skapade för målgruppen 7-17 år. Bionicle-figurer kan köpas i burkar och lådor. Bland äldre fans har den invecklade bakgrundshistorien blivit mycket populär.Fynda Leksaker listar produkter och erbjudanden från utvalda webshoppar.
Vid frågor om produkter, vänligen kontakta respektive webshop. Reservation för pris- och konstruktionsändringar.
©2016-2018 FyndaLeksaker