Lär dig att jonglera på 3 dagar!

Alla kan lära sig att jonglera! Det är mycket lättare än vad du tror! Det är både avslappnade och ger finmotorisk träning.
Perfekt om man vill träna upp kordinationen!

Dag 1

Börja med att träna med en jongleringsboll.
Håll bollen med höger hand och kasta bollen i en båge till vänster hand. Fånga bollen med vänster hand och kasta tillbaka bollen i båge till höger hand. Fortsätt att träna med en boll, som man kastar i en båge mellan vänster och höger hand. Träna minst 1 timmer under dag 1.

Dag 2

Starta med en boll i vardera hand. Börja med att kasta bollen som du håller i höger hand i en båge mot vänster hand. När bollen når sin topphöjd, så kastar du bollen i vänster hand i en båge (något lägre bollbana) mot höger hand. Fortsätt att öva tills bollarna hamnar där du ungefär hade händerna vid startögonblicket. Träna minst 2 perioder minst 1 timme vardera.

Dag 3

Starta med två bollar i höger hand och en boll i vänster hand. Kasta en av bollarna i höger hand i en båge till vänster hand.
När bollen når sin topphöjd, så kastar du bollen i vänster hand med något lägre bollbana mot höger hand.
(Du kanske känner igen momentet. Det är i princip samma som du övade på under dag 2.) Du har precis fångat en boll med vänster hand och en boll är i luften på väg mot höger hand. Den tredje bollen befinner sig i högerhand. Innan bollen landar i höger hand, så kasta upp bollen från höger hand i en båge till vänster hand.Fynda Leksaker listar produkter och erbjudanden från utvalda webshoppar.
Vid frågor om produkter, vänligen kontakta respektive webshop.
Reservation för pris- och konstruktionsändringar.
©2016-2018 FyndaLeksaker