Tactic Yatzy med kopp
I detta klassiska spel ska spelarna slå fem tärningar och få olika tärningskombinationer. Lyckas du får poäng och spelaren med flest poäng vinner. Försök att få Yatzy - fem lika tärningaer på en gång!

69 kr
Djeco Yatzy - Yams
Yatzy! En ny variation av det välkända spelet yatzy för de mindre barnen. Man slår tärningarna tre gånger för att få den bästa kombinationen av djur i tre-par, familj, fyrpar eller det bästa av allt, yatzy! Paketet innehåller: 5 tärningar i trä, 24 stjärnor att räkna poäng med och 4 bräden. Återupptäck dom klassiska spelen, med nya  roliga teman och färgglada bilder. Eller varför inte upptäcka nya spännande spel . Vilket spel du än väljer från Djeco så ingår tydliga instruktioner.Förpackningens storlek: 20 x 16 x 3 cmFör 2-4 spelareÅlder: 4-8 

209 kr
Bex Sport Trädgårdsyatzy
Yatzy Family från Bex Sport är ett spel som både jättar och hela familjen kan spela. Tillverkat i björk och innehåller tabell i A5, 5 tärningar ( 6 x 6 x 6 cm), 1 tub för förvaring samt instruktioner och regler.

179 kr
Alga Yatzy
Klassiskt spel där man samlar poäng och kombinationer med hjälp av tärningar, klurighet och tur! Detta spel är en ständig följeslagare på många semesterresor.

29 kr
Tactic Mumin Yatzy & Bingo
Ett klassiskt omgång Yatzy med jumbo stora tärningar som är enkelt även för yngre spelare att hantera! Speltid: 15 min+Antal spelare: 2-6 stÅlder: från 3 år

149 kr
Egmont Kärnan Kärnan Disney Frozen Yatzy

59 krEgmont Kärnan Bamse Yatzy
Det klassiska tärningsspelet yatzy i Bamses egna version. I Bamses skojiga yatzy är prickarna på tärningarna utbytta mot bilder på Bamse, Famor på höga berget, Lille Skutt, Skalman, Vargen och Katten Jansson. Samla poäng genom all slå olika kombinationer med tärningarna. Lyckas du få samma figur på alla tärningarna har du fått YATZY! Bamse yatzy kan spelas av flera spelare men spelet innehåller mindre delar och bör ej spelas av barn 0-3 år.

89 kr
Alf Spel Trädgårds Yatzy
Det klassiska tärningsspelet, kan nu spelas i trädgården.

219 kr
Tactic FärgYatzy med kopp
Kasta färgtärningarna och försök att få samma kombinationer som på dina brickor.Antal spelare: 2+Speltid: ca 10 minÅlder: från 4 år

119 kr
Tactic Maxi Yatzy
Ett roligt tärningsspel som spelas med sex tärningar. Vinnaren är den som efter det ifyllda protokollet har fått det högsta poängtalet.

49 kr
Egmont Kärnan Kärnan Barnyatzy
Ett roligt spel för barnen! Turas om att slå tärningarna och samla på olika färgkombinationer som ger poäng. För 2-6 spelare. 

39 kr

Fynda Leksaker listar produkter och erbjudanden från utvalda webshoppar.
Vid frågor om produkter, vänligen kontakta respektive webshop. Reservation för pris- och konstruktionsändringar.
©2016-2018 FyndaLeksaker