Wooden Games Workshop Schack
Professor Puzzles spelsortiment Wooden Games Workshop består av några av världens mest kända spel och tidsfördriv. Spelen är tillverkade i antikt trä med en vacker finish och trots detta är priserna överraskande bra. Inget hem borde vara utan dessa spelklassiker. Detta schackspel är av hög kvalitet i trä med en spelplan som kan användas till förvaring för spelpjäserna mellan omgångarna.

169 kr
Kids Concept Edvin - Kinaschack
Ett mycket fint Kinaschack från Kids Concept ur Edvin-konceptet. Det klassiska kinaschacket är gjort av naturfärgat trä i mjuka pastellfärger.

199 kr
Alga Kinaschack
Det klassiskt Kinaschacket där spelarna ska förflytta sina kulor från ena sidan av spelplanen till den andra. Spelarna kan hoppa över varandras kulor och gå om varandra. Från 5år.

109 kr
Alga Kinaschack Magnetiskt resespel
Här spelar du med magnetkraft! Perfekt resespel för bilresan eller båtturen. Alla komponenter kan förvaras inuti spelplanen när den fälls ihop på mitten. Spelet passar för 2-3 spelare. Från 5 år. 

19 kr
Tactic Schack 24 x 24 cm
Klassiskt schackspel av trä och i exklusivt utförande.

159 kr
DGT Schack Utbildningsset (Eng)
Ett perfekt startset för dig som vill lära dig och bli riktigt bra på den ultimata spelklassikern, schack. Förutom de självklara spelbrädet och pjäserna ingår en schackklocka för när du vill ta spelandet lite mer på allvar samt en CD med en mängd lektioner och övningar för att på ett effektivt sätt förbättra ditt spelande.

349 krDjeco Schack och Dam
Vändbart spel med schack på den ena sidan och dam på den andra. Träfigurer och instruktioner medföljer. Återupptäck dom klassiska spelen, med nya  roliga teman och färgglada bilder. Eller varför inte upptäcka nya spännande spel . Vilket spel du än väljer från Djeco så ingår tydliga instruktioner.

235 kr
Howa Barnkök - Schackrutor - Grått
Härligt barnkök i trä från Howa

1195 kr
BS Toys Luffarschack
Trevlig version av det roliga och klassiska spelet luffarschack. Spelplanen är gjord av rep och spelpjäserna är ""ärtpåsar"". Spela antingen på det klassiska sättet med att lägga påsarna så att du får alla i rad. Eller gör det ännu lite svårare genom att försöka kasta påsarna i rätt ruta. Spelplanen är 70 x 70 cm. Spelet innerhåller också 10 kastpåsar och 4 pinnar för markfäste.

329 kr
Alga Schack Magnetiskt resespel
Här spelar du med magnetkraft! Perfekt resespel för bilresan eller båtturen. Alla komponenter kan förvaras inuti spelplanen när den fälls ihop på mitten. Spelet passar för två spelare. Från 7 år.

29 kr
Alga - Kinaschack

Det klassiskt Kinaschacket där spelarna ska förflytta sina kulor från ena sidan av spelplanen till den andra. Spelarna kan hoppa över varandras kulor och gå om varandra. Från 5år.

109 kr
Alga - Schack

Klassiskt Schackspel där spelarna tävlar om att vinna motspelarens kung. Schackspelet förvaras i en låda som är lätt att flytta och ta med sig på resan.

Material: trä
Mått vid utvikt spelplan: :ca 29 cm x ca 29 cm
Från 6 år

89 krAlga - Kinaschack - Magnetiskt resespel

Hä:r spelar du med magnetkraft! Perfekt resespel fö:r bilresan eller bå:tturen. Alla komponenter kan fö:rvaras inuti spelplanen nä:r den fä:lls ihop på: mitten. Spelet passar fö:r 2-3 spelare. Frå:n 5 å:r. :

Fö:rpackningens storlek: 20,8 x 14 x 3,9 :cm

19 kr
Alga - Schack Deluxe
Det var inte tur - det var skicklighet! Spelet där du inte kan skylla på otur om du förlorar. Här gäller det att planera framåt, och förutse vilka konsekvenser ett drag kan tänkas få. Övning ger färdighet! Ett vackert träschack i bra kvalité som gärna kan ligga framme på bordet. Fälls lätt ihop och pjäserna förvaras i lådan. Brädans yttermått: 35 x 35 cm. För 2 spelare från 6 år.

249 kr
Luffarschack i trä - nyckelpiga
Ett fint litet luffarschack i trä med söta motiv i form av en nyckelpiga. Perfekt att ta med på semestern. Mått: ca 15 x 15 cm. Ålder: 4+ Material: Trä

175 kr
Kids Concept Kinaschack Edvin
Klassiskt kinaschack från Kids Concept i pastellfärger. Ett roligt sällskapsspel för hela familjen. Mått 24 x 24 x 3,5cm. Från 3 år.

199 kr
Tactic Kinaschack 24 x 24 cm
Klassiskt kinaschack av trä och i exklusivt utförande.Mått: 24 x 24 cmAntal spelare: 2-6 stFrån 7 år

99 kr
Tobar - Jätteluffarschack
En kul utomhusvariant av ett klassiskt luffarschack. Lägg ut det stora nätet och använd de ordentliga spelpjäserna i trä för att först få 3 i rad. Nätet mäter 90 cm och det ingår 10 spelpjäser i setet. Från 5 år.

219 kr


Fynda Leksaker listar produkter och erbjudanden från utvalda webshoppar.
Vid frågor om produkter, vänligen kontakta respektive webshop. Reservation för pris- och konstruktionsändringar.
©2016-2018 FyndaLeksaker