BRIO My First Railway 33729 Mitt första tåg
Ta en tur längs spåren med det här fina och kulörta tåget. Varje tågvagn erbjuder en ny upptäckt för det nyfikna sinnet att utforska!

199 kr
BRIO Rail & Road 33319 Aktivitetståg
Om du letar efter ett nytt tåg för din BRIO tågbana så har du hittat rätt tåg. BRIOs batteridrivna aktivitetståg är extra kul! Med en kolvagn, en roterande cementblandare och strålkastare som lyser upp järnvägen är det batteridrivna aktivitetståget väldigt spännande! Från 3 år.1 x AAA-batterier, dessa ingår inte.

199 kr
BRIO 30197 Brandbil
Leksaksbrandbil i trä från BRIO. Brandbilen är klassiskt röd med en gul stege som går att flytta. På brandbilen sitter en klocka som man kan ringa i. Rulla brandbilen längs golvet och låt den rycka ut på spännande uppdrag. BRIOs brandbil har skyddande mjuka band runt hjulen för att inte repa golven. 

199 kr
BRIO Lift & Load 33210 Järnväg- och väglastset
Tågbaneset från BRIO. Tågen och bilarna i stenbrottet transporterar den tunga lasten runt banan som består av både väg och rågräls. Där rälsen och vägen möts finns en trafikkorsning med bommar så att fordonen tryggt och säkert transportera sin stenlast. 

529 kr
BRIO Rail & Road 33721 Safarikorsning
Skapa lite spänning i din BRIO tågräls med en safari passage! Se upp för flodhästen och den luriga alligatorn som gömmer sig i vattnet vid rälsen. Akta er för deras stora gap som öppnas och stängs varje gång ett tåg passerar! 

199 kr
BRIO 30054 Bjällerskallra
En klassisk skallra från BRIO. Skallran är gjord i trä med en bjällra som plingar härligt när man skakar skallran. BRIO bjällerskallra finns i färgerna blå, , grön, naturell och röd. Skallrans design gör att den är lätt för små händer att greppa. Skallran kan både rullas längs golvet eller staplas på exempelvis ett par byggklossar.

89 krBRIO 30367 Myra
Dragleksak i trä, formad som en myra med ett frö på ryggen. Leksaksmyran är svart, röd och gul med skyddande band på hjulen för att inte skada golven. Från BRIO. Ca 15 cm.

189 kr
BRIO Rail & Road 33341 Raka skenor långa
4 stycken långa, raka skenor i trä från BRIO som passar alla BRIOs tågspår. Perfekt för att utveckla sin tågkollektion. Från 3 år.

59 kr
BRIO Rail & Road 33391 Kollapsande bro
Klara, färdiga, rasera! Tryck på den röda knappen för att rasera bron så att inga tåg kan passera förrän bron har fällts upp igen. Har två uppfartsskenor och ett korsande spår i bottenplattan.

239 kr
BRIO Skötväska lila
Ska du ut på promenad med din docka? Glöm inte att ta med dig alla bebissaker! Lägg dem i väskan och häng dem på din dockvagn eller arm.

99 kr
BRIO Rail & Road 33346 Böjda växlar
2 stycken växlar i trä från BRIO. Passar till alla BRIOs tågbanor och tåg. Perfekt för att utveckla sin tågkollektion. 

79 kr
BRIO Rail & Road 33885 Stapelbar bro
Inspirerat av broar från förr i tiden har denna Stackable Bridge från BRIO ett unikt utseende och känsla. Bygg så högt du kan och vill!

129 krBRIO 34100 Bärbart labyrintspel
BRIOs labyrintspel är en av de mest ikoniska leksakerna i Sverige och nu har det äntligen kommit en innovativ nyhet i serien, det bästa sedan de löstagbara banorna till labyrinten! Här har du en dubbelsidig labyrint (med olika banor på vardera sida) med ett genomskinligt plastlock så att kulan aldrig försvinner. Perfekt att ha med på resan så väl som på soffbordet (om man inte får plats med originallabyrinten).

179 kr
BRIO My First Railway 33707 Magnetstyrt klocktorn
Se upp, här kommer ditt tåg! Klockan ringer varje gång du kör förbi. Ditt tåg kan åka fort eller långsamt, klockan ringer alltid och varnar så att ingen korsar spåren.

89 kr
BRIO My First Railway 33726 Startpaket
Det är dags för de yngsta lokförarna att spåra upp nya äventyr! Med detta lekfulla tåg finns det massor att upptäcka i träjärnvägens fantastiska värld. Kör igenom tunneln och koppla av och på tågvagnarna med hjälp av de fiffiga magnetkopplingarna som alltid kopplar rätt och fungerar på alla håll. Enkelt för det lilla barnet! 

249 kr
BRIO My First Railway 33728 Tågramp
Hur passar bitarna ihop? Låt de yngsta barnen ta reda på det med de stora, greppbara pusselblocken. Därefter kan leken börja och tågvagnen kan köra upp och ned för rampen, om och om igen. Från 18 månader.

149 kr
BRIO 30182 Xylofon
Skapa nya musikaliska mästerverk med BRIOs xylofon! Den har fem olika toner som man kan skapa olika melodier med. Under instrumentet finns det en smart hållare för slagpinnen. Med BRIOs instrument kan hela familjen utforska den musikaliska världen!

189 kr
BRIO 30187 Drag-katt
Den ikoniska drag-taxen från BRIO har en ny bästa vän! Och det har även alla ni kattälskare där ute. Drag-katten är en nyfiken filur som rullar runt med kattlika rörelser, redo att kasta sig över nya saker att leka med! 

149 kr


Fynda Leksaker listar produkter och erbjudanden från utvalda webshoppar.
Vid frågor om produkter, vänligen kontakta respektive webshop. Reservation för pris- och konstruktionsändringar.
©2016-2018 FyndaLeksaker